Johanna Skalman Skidor
 

Våra Tjänster  

Personlig Teknikträning

För dig som vill ha teknikträning vid ett specifikt tillfälle där du får utvecklas som skidåkare eller få en upplevelse för natur och längdskidor. En privatlektion läggs upp efter dina mål och vi hjälper dig att utvecklas efter dina egna förutsättningar. Vi rekommenderar att ni är mellan 1-4 stycken per tillfälle för att alla ska hinna få personlig feedback. Det kan vara både i klassiskt stil eller i skate. 

En tekniklektion i klassisk stil lägger vi störst fokus på stakning, stakning med frånskjut och diagonalåkning, men vi går även igenom saxning och utförsåkning. Ni väljer själva om ni vill gå igenom alla delar eller lägga mer fokus på några av dem. I en tekniklektion i skate går vi igenom de fem växlarna eller det du själv önskar. 

1 timmes PT 599kr och 200kr för varje extra person

1,5 timmes PT 750kr och 200kr för varje extra person

Plats:  Östersund. 

Boka Personlig teknikträning här

Eventträffar 
Är för dig som vill utvecklas som skidåkare tillsammans med andra vid ett specifikt tillfälle. Eventträffarna håller på i 1,5h och vi är max 8-10 stycken per tillfälle/instruktör. Varje eventträff har en specifik inriktning som t.ex. stakning eller diagonalåkning. Information om de specifika eventen och hur du anmäler dig finns på facebooksidan: Johannaskalmanskidor

Plats:  Åre, Östersund. 

Företag
Företag kan även boka oss som teknikcoach, antingen som friskvård vid ett tillfälle eller ett skidläger under flera dagar. Kontakta oss gärna för mer information.
Mail: info@johannaskalmanskidor.se
Tel: 0706348919


 

 


 
 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

 
E-postadress